ТОН ГОДИНА ХЕМИСКИ фокусира на хемиски Алумина

Pseudoboehmite

Краток опис:

А бел гел (мокри) или во прав (сушени), без мирис, вкус и nontoxic. Тоа е тиксотропни со ликовите на високо кристален фаза чистота, одлична gelation и силна стврднување сопственост.


детали за производот

Тагови производ

Ефикасноста на производот:
А бел гел (мокри) или во прав (сушени), без мирис, вкус и nontoxic. Тоа е thixotrope со ликовите на високо кристален фаза чистота, одлична gelation и силна стврднување сопственост.
Тоа е цемент на напукнување катализатор за полу-синтетичко ретки земјата Y молекуларно сито, односно цемент во алуминиум силикат огноотпорни влакна, катализатор во изработка на етилен од страна на алкохол дехидрација и во изработка на епоксидна етан. Таа, исто така може да се користи како суровина за активирана Алумина и други алуминат.

Pseudoboehmite Примена:
1. FCC и хидрогенирачки катализатор носач.
2. цемент во алуминиум силикат огноотпорни влакна.
3. катализатор во правење на етилен од страна на алкохол дехидрација и во изработка на епоксидна етан.
4. Се користи како суровина за активирана Алумина и други алуминат.

1234

Хемиски индекс:

Item

брендови

Хемиски компоненти%

физички карактеристики на

SiO 2

Fe 2O 3

Na 2O

Влага

LOI

gelation

индекс

%

Al2O3 · 3H2O

%

пора

волумен

ml / g

BET m 2/ g

PG-03

0,30

0.03

0,30

-

24

≥95

≤5

≥0.3

250

PD-03

0,30

0.03

0,30

≤25

24

≥95

≤5

≥0.3

250

P-DF-03

0,30

0.03

0,30

≤20

24

≥95

≤5

≥0.3

250

P-DF-03-LS

0.03

0.10

-

-

-

≥95

5

≥0.3

250

 

Брендови / Точка

Хемиски состав(%)

физички карактеристики на

SiO 2

Fe2O3

Na2O

Влага

LOI

индекс gelation%

Al 2O 3· 3H 2O

пора волумен

ml / g

BET m 2/ g

PG-03

≤0.30

≤0.03

≤0.30

-

24

≥95

≤5

≥0.3

250

PD-03

≤0.30

≤0.03

≤0.30

≤25

24

≥95

≤5

≥0.3

250

P-DF-03

≤0.30

≤0.03

≤0.30

≤20

24

≥95

≤5

≥0.3

250

P-DF-03-LS

≤0.30

≤0.03

≤0.10

-

-

≥95

5

≥0.3

250

А бел гел (мокри) или во прав (сушени), без мирис, вкус и nontoxic. Тоа е тиксотропни со ликовите на високо кристален фаза чистота, одлична gelation и силна стврднување сопственост.
Тоа е цемент на напукнување катализатор за полу-синтетичко ретки земјата Y молекуларно сито, односно цемент во алуминиум силикат огноотпорни влакна, катализатор во изработка на етилен од страна на алкохол дехидрација и во изработка на епоксидна етан. Таа, исто така може да се користи како суровина за активирана Алумина и други алуминат.

 


  • Претходно:
  • Следно:

  • WhatsApp Онлајн Chat!