ТОН ГОДИНА ХЕМИСКИ фокусира на хемиски Алумина

ЗА НАС

добредојден

Zibo Тон Година Хемиска технологија копродукции, Ltd е на високо-технолошкиот претпријатија на научно истражување, производство, продажба, технички услуги. Главните производи се: алуминиум хидроксид, висока белина алуминиум хидроксид за полнење, алуминиум сулфат, активирана Алумина, катализатор Алумина, поли алуминиум хлорид, 4А зеолит, молекуларно сито, псевдо boehmite, итн, кои се користат во дневни хемиската, вештачки жад, жица и кабел, стакло, градење на керамика, хартија, огноотпорни материјали, катализатор превозникот, третман на вода, итн.

Прочитај повеќе
 • Water treatment chemical-PAM Cationic/Anionic Polyacrylamide
  Water treatment chemical-PAM Cationic/Ani...
  21-01-26
  01. Well drilling mud raw materials: In oil field exploration and development and exploration of geology, water and coal, it is used as a...
 • aluminium sulfate application
  21-01-18
  Basic information (1)Product name:Aluminium Sulphate (2)Other name:Aluminium Sulfate (3)Appearance: Flakes,granule,or crystalline solid (...
Прочитај повеќе
WhatsApp Онлајн Chat!