Ton sataun kimiawi Pokus on alumina kimiawi

TENTANG KAMI

wilujeung sumping

Zibo Ton Taun Kimia Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun usaha tinggi-tech panalungtikan ilmiah, produksi, jualan, jasa teknis. Produk utama nyaéta: aluminium hidroksida, whiteness tinggi aluminium hidroksida pikeun filler, aluminium sulfat, alumina diaktipkeun, katalis alumina, poli aluminium klorida, 4A Bayah, tabung molekular, pseudo boehmite, jsb, nu loba dipaké dina kimia sapopoé, jade jieunan, kawat jeung kabel, kaca, gedong keramik, pembuatan makalah, bahan refractory, carrier katalis, perlakuan cai, jsb.

Maca deui

News & Kajadian

kana kami
  • Water treatment chemical-PAM Cationic/Anionic Polyacrylamide
    Water treatment chemical-PAM Cationic/Ani...
    21-01-26
    01. Well drilling mud raw materials: In oil field exploration and development and exploration of geology, water and coal, it is used as a...
  • aluminium sulfate application
    21-01-18
    Basic information (1)Product name:Aluminium Sulphate (2)Other name:Aluminium Sulfate (3)Appearance: Flakes,granule,or crystalline solid (...
Maca deui

certifications

kaajenan
WhatsApp Online Chat!