Ton sataun kimiawi Pokus on alumina kimiawi

TENTANG KAMI

wilujeung sumping

Zibo Ton Taun Kimia Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun usaha tinggi-tech panalungtikan ilmiah, produksi, jualan, jasa teknis. Produk utama nyaéta: aluminium hidroksida, whiteness tinggi aluminium hidroksida pikeun filler, aluminium sulfat, alumina diaktipkeun, katalis alumina, poli aluminium klorida, 4A Bayah, tabung molekular, pseudo boehmite, jsb, nu loba dipaké dina kimia sapopoé, jade jieunan, kawat jeung kabel, kaca, gedong keramik, pembuatan makalah, bahan refractory, carrier katalis, perlakuan cai, jsb.

Maca deui

News & Kajadian

kana kami
  • The method of producing aluminum hydroxide
    The method of producing aluminum hydroxide
    20-07-09
    Use: in the production of aluminum hydroxide. The inventive aluminum hydroxide crushed steam at 120 to 250°C, profilebuy mixture condense...
  • FINE ALUMINUM HYDROXIDE
    20-07-09
    Use: in the production of aluminum hydroxide. Essence: the seed aluminum hydroxide is crushed, mix it with aluminate solution. The result...
Maca deui

certifications

kaajenan
WhatsApp Online Chat!