TON VITI KIMIKE Fokusi mbi aluminit kimike

RRETH NESH

i mirëpritur

Zibo Ton Viti Teknologji Kimike Co, Ltd është një ndërmarrje të teknologjisë së lartë e kërkimit shkencor, prodhimin, shitjen, shërbimet teknike. Produktet kryesore janë: hidroksid alumini, të lartë bardhësi hidroksid alumini për mbushes, sulfate alumini, aktivizimit të aluminit, katalizator aluminit, klorid poli alumini, 4A zeolite, sitë molekulare, pseudo boehmite, etj, që përdoren shumë në kimike përditshme, nefriti artificial, tela dhe kabllo, qelqi, qeramika e ndërtimit, duke e bërë letër, materiale zjarrduruese, zgarë katalizator, trajtimit të ujit, etj.

Lexo më shumë
Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!